Navigatie

Intredetoets VAPRO A-B (bij VAPRO in Den Haag)

Artikelnummer: EXA05
Artikel 1 van 4 Volgende
€ 165,00 (exclusief 21% btw)

Wil je starten met een VAPRO opleiding of jouw medewerkers de gelegenheid geven om een opleiding te volgen? Met de VAPRO Intredetoets weet je welk VAPRO opleidingsniveau het beste aansluit bij jou of jouw medewerkers.

 

Met de Intredetoets wordt de elementaire kennis op de gebieden van de exacte vakken en taal getoetst en technisch inzicht. Een VAPRO consultant geeft aan de hand van de resultaten én een observatie een persoonlijk opleidingsadvies af over de instroom in de opleiding Operator A of Operator B. Als de toets dat aangeeft lam het advies zijn dat het zinvol is om de intredetoets C te doen.

 

Waaruit bestaat de toets?

De Intredetoets A/B duurt 90 minuten. Deze Intredetoets bestaat uit meerkeuzevragen en open vragen waarmee we de technische kennis technisch inzicht en taalvaardigheid toetsen.

 

Wat gebeurt er met de resultaten van de toets?

De resultaten van de toets leiden tot een opleidingsadvies. In het opleidingsadvies worden de resultaten, een niveau-indicatie, de observatie en aanbevelingen of aandachtsgebieden beschreven. Ook kan geadviseerd worden om een ondersteuning-
maatwerk- of opfrisprogramma te volgen. Het opleidingsadvies wordt binnen twee weken aan de opdrachtgever verstrekt.

Hoe verloopt de aanmelding?

Als wij uw aanmelding hebben ontvangen zal er contact met u worden opgenomen. Dit om samen met het bedrijf of met u het tijdstip en plaats van afname vast te stellen.
Een groepsafname kan op het bedrijf plaatsvinden. Voor individuele deelnemers bestaat een keer per maand de mogelijkheid om in Den Haag aan een toetsafname deel te nemen.

Wat kost de toets?

“Losse” kandidaten bij VAPRO te Den Haag of ondergebracht bij ander bedrijf:
€165 per deelnemer

Deze prijzen zijn exclusief BTW.

 

Heeft u nog verdere vragen?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Examens 070- 337 83 26 of via de mail; examens@vapro.nl

 

 

 

© 2017 - 2019 VAPRO-examens | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel