Navigatie

Intredetoets VAPRO C (In Company, met een minimum van 8 deelnemers)

Artikelnummer: EXA08
Vorige Artikel 4 van 4
€ 1.540,00 (exclusief 21% btw)

Wil je starten met een VAPRO opleiding of jouw medewerkers de gelegenheid geven om een opleiding te volgen? Met de VAPRO Intredetoets weet je welk VAPRO opleidingsniveau het beste aansluit bij jou of jouw medewerkers.

 

Met de Intredetoets wordt de elementaire kennis op de gebieden van de exacte vakken en taal getoetst en technisch inzicht. Een VAPRO consultant geeft aan de hand van de resultaten én een observatie een persoonlijk opleidingsadvies af over de instroom in de opleiding Operator A, Operator B of Operator C.

 

Belangrijke informatie over de Intredetoets voor VAPRO C

 

Wat kan ik met deze intredetoets?

Men kan deelnemen aan de VAPRO C opleiding als hij/zij de opleiding VAPRO B of een gelijkwaardige opleiding heeft afgerond en de kennis van deze opleiding nog paraat heeft. Omdat het voor veel potentiële VAPRO C cursisten al geruime tijd geleden is dat zij hun vooropleiding afgesloten hebben is het vaak moeilijk aan te geven of alle benodigde voorkennis voor de C-opleiding nog actueel en paraat is.

Met de resultaten van de Intredetoets voor de VAPRO C opleiding kan een indicatie gegeven worden over de aanwezige basiskennis van de in de VAPRO C opleiding te volgen vakken. Tevens wordt aangegeven welk vak/ welke vakken wellicht tijdens het volgen van de opleiding extra inspanning van de cursist zullen vragen. Ook kan geadviseerd worden eerst een opfriscursus of bijscholing te volgen
om de kans op succesvol afronden van de VAPRO C opleiding te vergroten.

Waaruit bestaat de toets?

De Intredetoets C duurt 120 minuten. De Intredetoets bestaat uit meerkeuzevragen en open vragen waarmee we de technische kennis
technisch inzicht en taalvaardigheid toetsen. Ook Engels is onderdeel van deze toets. Bij de Intredetoets C dient de deelnemer een rekenmachine en tabellenboek mee te nemen.

Wat gebeurt er met de resultaten van de toets?

De resultaten van de toets leiden tot een opleidingsadvies. In het opleidingsadvies worden de resultaten, een niveau-indicatie, de observatie en aanbevelingen of aandachtsgebieden beschreven. Ook kan geadviseerd worden om een ondersteuning-
maatwerk- of opfrisprogramma te volgen. Het opleidingsadvies wordt binnen twee weken aan de opdrachtgever verstrekt.

Hoe verloopt de aanmelding?

Als wij uw aanmelding hebben ontvangen zal er contact met u worden opgenomen. Dit om samen met het bedrijf of met u het tijdstip en plaats van afname vast te stellen. Een groepsafname kan op het bedrijf plaatsvinden. Voor individuele deelnemers bestaat de mogelijkheid om in Den Haag aan een toetsafname deel te nemen.

Wat kost de toets?

Toetsafname in het bedrijf:
€1540 per groep van minimaal 8 deelnemers (€192,50 per deelnemer) 
Voor elke extra deelnemer wordt €192,50 in rekening gebracht

“Losse” kandidaten bij VAPRO Den Haag of ondergebracht bij ander bedrijf:
€192,60 per deelnemer

Deze prijzen zijn exclusief BTW.

Heeft u nog verdere vragen?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Examens 070- 3378326 of per e-mail: examens@vapro.nl

 

© 2017 - 2019 VAPRO-examens | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel